jaarwisseling 2008-2009

Voor de oud en nieuw viering 2008 / 2009 was ik uitgenodigd door Antonio en Janneke om dat bij hen uit te zitten. Het was dubbel feest want zij vierden tegelijk hun 12 1/2 jarige huwelijksfeest.
Ik reed op oudjaarsdag met Gijs en Madeleine mee in hun luxe en verwarmde 4-wieler naar Posterholt. Enkele dappere dodo's waren zelfs met de motor gekomen.
Het was een erg gezellig feest. Veel mensen kende ik al van gezicht en sommigen ook bij naam. Daar zijn nu weer wat gezichten en namen bij gekomen.


Ruud ook één van de dapperen onder ons


de vuurton, was ook best wel nodig tegen de kou


Antonio en Janneke hadden een prima bbq georganiseerd
halverwege de avond even een plechtig moment, het kado wordt het koperen bruidspaar overhandigd, een sweater met inhoud. Hopelijk dekt de inhoud een beetje de kosten die ze gemaakt hebben voor dit prima feest


de opdruk verraad iets over Antonio's verleden?


en allemaal even tekenen op een collage (gemaakt door Rogier) met foto momenten van de alzheimers


en dan is het alweer 2009 en gaat weer voor een kapitaal de lucht in. Harry moet zich aardig uitsloven om zijn voorraad af te schieten (wat uiteindelijk niet helemaal lukt)


Ook theo met de kids hebben het er maar druk mee


Harry onze stoker houdt de ton goed in de fik


Waar Harry de ton in de fik houdt, blaast Ruud ff het vuurtje (bijna) uit met Harry's overgebleven vuurwerk


meer mans met slagroom


stagedyving door Harry


en na een korte nacht staan we alweer bij het ontbijt
en alweer de laatste foto

Ik heb het erg gezellig gehad, weer bekenden gezien en gesproken en weer ook nieuwe mensen leren kennen. Iedereen bedankt voor de gezelligheid, Janneke en Antonio bedankt voor het feestje, was helemaal top!
En ik kijk al uit naar det Elephantentreffen in Solla eind januari. Wat het helemaal gaaf maakt, dat ik mee ga met enkele Alzheimers om met de negenlandentour te maken, genaamd de Alpenrally. Het sluitstuk is dan het Elephantentreffen in Solla.

::home::
Naar boven