15/16 mei 2010 eerste weekendje weg met de GS

In bezit van een kentekenplaat en kentekebewijs moet er dus ook gereden worden met dit ding. Na al een fikse rit rondom Schoonebeek gereden te hebben ( de eerste indruk was prima) wil ik dus op pad.
Na wat optie's bekeken te hebben waar ik heen zou willen gaan: het meest wilde idee was "even" de Mont Ventoux ( Zuid-Frankrijk) op en neer om mijn meisje met de fiets die bult op te zien rijden, Little Creek of gewoon dichtbij naar de motorschuur.
Frankrijk werd het niet, ik ben gewoon even flauw van het koude weer en regen. Nadat ik de weersvoorspellingen had bekeken was de conclusie duidelijk, geen zin om tot aan Lyon in de regen te rijden en de temperatuur kwam ook niet eens boven de 10 graden uit.
Little Creek was eigenlijk hetzelfde, geen weer om in te rijden en in een tentje te liggen.

Dit weekend dus naar de Motorschuur gegaan.
Voordat ik thuis wegging had ik Gijs gebeld of er nog een bedje vrij was. Ik heb heerlijk in de warme stal geslapen.
Om toch nog wat kilometers te maken werd de heenreis i.p.v. 38 km zo'n 150 km via ik weet niet wat voor binnendoor weggetjes.
De volgende morgen na het ontbijt de spullen weer achterop de GS gebonden en richting huis. De terugreis werd zo'n 200 kilometer. Nu heb ik vooral (legale) bos en zandpaden gepakt.
Ik denk dat ik en de GS wel maatjes gaan worden al is het Aprilia gevoel nog niet helemaal uit mijn hoofd verdwenen.


bij de motorschuur wordt mijn nieuwe bezit bewonderd.....en bereden. Gijs wil dit ding wel even proberen. Volgens mij beviel dat ritje wel.


alle modificatie's van Johanson's zijspan worden besproken


binnen is het gezellig


dit is niet de geplande band The Sixtyniners. Vanwege ziekte hebben die af moeten zeggen. Dit plaatselijke bandje ( naam is mij ontschoten ) weten van elke bekende smartlap een heftig rock en roll nummer te maken
Daar staat'ie dan. Met de wielen in de prut


en nog een keer


dit kan ook met een Aprilia ( weet ik uit ervaring) maar met zo'n motor als deze gaat het een stuk gemakkelijker


Zo, de eerste dikke 500 km zitten erop.

::home::