offroad training 20163

Als voorbereiding op ons IJsland avondtuur komende zomer en horende en lezende de ervaringen van voorgangers die IJsland al hebben aangedaan kreeg ik van Rachma een cursus offroad training aangeboden. Als ervaren asfalt en kilometervreter (durf ik wel van mijzelf te zeggen) ben ik niet bepaald een held naast het asfalt, ook uit ervaring kan ik dat zeggen.
Ik werd door Rachma aangemeld bij BERRT® Allroad Reizen en Trainingen.
Donderdagmorgen 28 april kon ik bij Bert de huurmotor ophalen samen met enkele collega cursisten. Na een voorstelrondje begon de cursus. Ondanks dat veel oefeningen bekend waren, blijkt toch weer dat het af en toe nodig is om dat toch maar weer eens te oefenen.
Was het s'morgens nog met dichtgeknepen billen glibberen en glijden, s'middags ging het al een stuk beter tot zelfs met een redelijk tempo over zandpaden
.


het lijkt zo heel wat, maar daar ging wel wat aan vooraf


Bert doet even voor: alleen voor heel geoefende rijders


een nog niet erg ervaren offroad rijder


later op de dag ging het al een stuk beter


mooi werk!


onderweg af en toe onze ervaringen uitwisselen.

Het was een mooie dag want de zon scheen, maar we waren met een gezellig groepje cursisten bij elkaar onder de bezielende leiding van Bert die op een rustige manier alles uitlegde en ons in alle rust met bij behorende aanwijzingen liet oefenen.
Wat mij betreft een aanrader voor iedereen die ook wel eens naast het asfalt wil gaan rijden!

::home::
Naar boven