Harz2012 - motorgedoe

Harz2012,
Met 7 man van de de Bluebikers zijn we voor de afsluiting van het motorseizoen naar de Harz gegaan. Dit weekend zou eerst 2 weken geleden geweest zijn. Achteraf gelukkig maar dat het verzet werd, want het regende dat het goot dat weekend. Het was nu zonnig en droog met als bijkomstigheid goed koud. Het vroor en sneeuwde zelfs af en toen een beetje.
Mijn eerste "winter"treffen zit er dan ook gelijk op.
Het was een erg gezellig weekend met een dikke 1000 km op de teller.


herfst, eind oktober


We komen uit in deze boerenschuur. Het zal vast niet aan de Garmin gelegen hebben
Even een flesje drank kopen


Wij waren die weekend te gast bij Marten, Dymphna en hun kinderen Matthijs en Jasper Udink in hun hotel Spiegeltaler Eck


Markus is al weer goed bezig
de volgende morgen bleek het gevroren te hebben met wat sneeuw


De KTM van Markus liet de ketting hangen. Hij was al een paar keer nagespannen, maar bleek in goed Duits totaal "verschrot"te zijn. Bij Brauer Motorradsport in Hildesheim werd Markus uit de brand geholpen. Het was zaterdag en de werkplaats is dan gesloten. De eigenaar streek zijn hand over zijn hart en een verkoper maakte zijn handen vuil. Zelfs de prijs was sympathiek.
Ik was met Markus meegegaan. De anderen waren alvast met de dagtocht begonnen. Na de reparatie wilden wij hen opzoeken en meerijden. Echter bleek dat de heren al ruim een uur in een restaurant hadden binnengezeten. Het had gesneeuwd en de wegen waren spekglad. Na de nodige pekel en zon werden de wegen weer schoon en droog.
De geladen route in de Garmin liet het afweten zodat wij elkaar onderweg niet konden vinden. Uiteindelijk hebben Markus en ik maar ons eigen rondje gereden


Tsja, als de Garmin niet wil werken, gaan wij het zelf maar doen


Dat is geen suiker! De temperatuur was ook duidelijk aan de koude kant


uiteindelijk komen Markus en ik ook in de sneeuw terecht
's avonds bij het hotel begint het alweer wat te sneeuwen


Eerst aan de bar beneden, later in ons appartement ons eigen zeupie


De volgende morgen. Het is koud en flink onder 0


Wishfull thinking Herman, maar die 50 ben jij al dik voorbij


herfsttafreeltje met zomerse palmen op de achtergrond


Onderweg even een overlegje. Wij zijn uiteindelijk allemaal zonder kleerscheuren thuisgekomen

Het was een erg gezellig weekend en dus een goede afsluiting van het motorseizoen 2012. Spontaan borrelde nog de gedachten op om toch nog iets te gaan organiseren. Ik ben benieuwd wat er uit de helm getoverd gaat worden.

Naar boven