heksenketeltreffen 12 / 13 januari 2008

Dit jaar ben ik samen met Gijs naar Heksenketeltreffen gegaan, althans samen met Gijs tot aan Zwolle. Daarna hield mijn Honda ermee op. In één klap zo dood als een pier. Bleek dat de hoofdzekering doorgebrand was. Na zelf wat prutsen, hulp van een motoragent en een voorbijganger met schroevendraaier en draad leek het hopeloos. In overleg is Gijs maar doorgereden. Uiteindelijk met hulp van de wegenwacht (2e keer in 1 week) die met veel inzet een noodoplossing bedacht om de kortsluiting in het startslot te omzeilen. Kon ik toch nog doorrijden in plaats van voor de 2e keer in één week op de afsleeper naar huis gebracht te worden
Heksenketel was (uiteraard) erg gezellig


daar sta ik dan


inmiddels met een draadje de zekering overbrugd, starten en lopen. Echter op het moment van wegrijden brandde de zaak weer door.
Net toen ik de ANWB-centrale aan de lijn had stopte een wegenwachter. Hij ontdekte dat er kortsluiting in het startslot zat.


Hij wist vlakbij een Honda motorzaak Sixcenter in Nieuwleusden. Na een telefoontje bleek dat een nieuw slot op voorraad was. Samen met de wegenwachter deze opgehaald. Helaas werkte het niet.


inmiddels is het al goed donker geworden. De draden worden doorverbonden. Het is weer starten en lopen
Wegenwachter bedankt voor je inzet !!!


Thea en Dennis zijn er ook


nog meer bekekenden


heksenketel gaat op het vuur


BEF met Alzheimer
het was redelijk fris, maar bij het vuur was het goed uit te houden
de boel wordt nog even opgeleukt


Ozze kan voorlopig weer vooruit, had een handvol van die holle tomaten gekregen

::home::
Naar boven