Wij, de ( Alzheimers ) zijn van 17 februari tot 3 maart in Zweden en Noorwegen geweest met onze zijspannen voor onze jaarlijkse sneeuwtrip.
Eigenlijk hadden wij voor dit jaar onze 2e Alpenraly willen doen. In 2009 hadden wij onze eerste Alpenrally gereden in plaats van het veelvuldig bezoek aan het wintertreffen "primustreffen" in Bjöneroa in Noorwegen.
De Alpenrally bleek toen een aangename verassing te zijn als het gaat over de hoeveelheid sneeuw en besneeuwde wegen. Want daar gaat het ons om. Genieten van de besneeuwde landschappen en rijden over de besneeuwde wegen.
Echter veranderden de weersvoorspelling vlak voor ons vertrek, voor het vaste deel van Europa van winterse temperaturen met bij behorende sneeuwval naar voorjaarsweer met temepraturen dik boven de +10 graden en veel water. Er werd een last-minute boeking gedaan bij de Stena-line Kiel_Götenborg. We waren welkom.
Het werd weer een geweldige ervaring. Er werden weer punten bij de vleet gescoord bij de 360 graden, 720 graden handed en no-handed. Alleen Harrie was de enige die tot 2 keer toe extra punten scoorde omdat hij de jury-groet correct uitvoerde.


Kijk hier voor het verslag op de site "waarbenje.nu "

::home::
Naar boven