TT-Assen 2006

Zoals gewoonlijk moet ik vanwege mijn werk altijd met de TT in Assen werken. Een 100% week heet zoiets, niemand mag vrij zijn dus! Dit jaar had ik 2 dagen dienst in Witten en zaterdag had ik een motordienst. Ik had nog even het idee om ook tussen de dienst door mijn tentje op te slaan op Camping Kamping in Witten. Maar vanwege mijn werktijden ben ik daar maar niet aan begonnen. Ik heb een paar foto's gemaakt. Dat is dan weer wel een voordeel. Je komt wat gemakkelijker (gratis) op plekken, waar anderen moeite voor moeten doen....hahaha.


donderdag rond 09.00 uur. Training van de 250
Zie je wel, je kunt nog platter door de bocht.....
vrijdagmorgen, zoals beloofd.....ik maak Ruud en Mascha wakker....uit een coma geloof ik (11.15 uur)


Ruud past zich gemakkelijk aan bij de locals geloof ik


Zo Ruud en Mas zijn wakker, kunnen we weer.
zo'n ding waarop ik rijd heet ook bike, merk Harley-Trapson ofzo

Vrijdagavond ben ik vrij en ga ik met Werner en Freek (een maat van Werner) Assen in. Wij gaan eerst nog even bij Ruud en Mascha op camping Kamping langs.


Mascha en Werner, Freek staat erachter


een wegenwachter heeft voor de nacht zijn bivak wel opgeslagen op de camping

Ik mag als heuse motordiender meedoen in de TT-poule op zaterdag 24 juni 2006. Ik heb een dienst van 14.00 tot 22.00 uur op papier staan en de afvoer van de TT-bezoekers begeleiden.
Omdat de TT in de aanloop al erg rustig was verlopen en de afvoer ook uiterst soepel verliep hadden we rond 20.00 uur al weinig meer te doen.
Onze uitvalbasis is de Marechaussee kazerne in Assen. Er waren net als in voorgaande jaren ook nu 4 duitse motorcollega's ingezet. Het was erg gezellig en leuk werken met hun. Ik heb enkele foto's gemaakt op de kazerne en bij hun vertrek naar huis. Zie ook de duitse infoik kom ook nog even bij Ruud langs. Nee, ik maak geen wheely.....weet wat dat kost!!!

Rondrijdend met de dienstmotor had nog een leuke ontmoeting bij de camping Jan en Bertha. Daar hing een groepje tukkers over het hek naar de voorbij rijdende motoren te kijken. Daar zag ik een bekende kop tussen, Bert Meijer die ik heb ontmoet met de Pinksteren bij Boele. Hij moest trouwens wel even nadenken wie ik ook alweer was, Tsja, ik zag er ook even anders uit...... geloof ik.einde dienst, voor vertrek nog even de zaterdagploeg op de foto


...en nu naar huisHet was een bijzonder rustige TT. Ook bij het toezicht van de afvoer van de TT-kijkers, wat onze taak was, was het erg rustig. Toch wel indrukwekkend elke keer die hele massa's motoren die in file huiswaarts rijden.

Naar boven